we zijn nu gesloten

Het creatieve en innovatieve vermogen, de kracht van Eijffinger

‘Decorating the world’. Met deze woorden wordt in één klap duidelijk waar dit merk voor staat: de wereld een beetje mooier maken.

Eijffinger is al sinds 135 jaar toonaangevend in de interieurbranche. Door het voeren van een eigen creatieve studio en het aantrekken van de beste productontwerpers voor wandbekleding en stoffen heeft Eijffinger een unieke positie in de wereld veroverd. Niet voor niets is de naam Eijffinger de meest bekende naam op het gebied van woonmode in behang en gordijnstoffen.


Het merk staat voor kleur, unieke prints en kwaliteit.

Bij Decokay Grobe in Almelo vind u alle collecties behang en gordijnstoffen van dit prachtige merk. En als u in de winkel niet kunt kiezen dan neemt u de boeken of stalen lekker mee naar huis om op uw gemak alles nog eens rustig te bekijken.

<b>Masterpiece</b> van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece van Eijffinger; Adembenemend!

Masterpiece

Masterpiece

De collectie Masterpiece is geïnspireerd op schilderijen uit het Rijksmuseum. Prachtige bloemmotieven in diepe klassieke kleuren waarin de kenner de ‘Hollandse Meesters’ herkent. Naast de bijzonder prints bestaat de collectie uit mooie ‘valse uni’s’ met craquelé-effect. Kamerhoge Wallpowers met een knipoog waarin 2 schilderijen zijn gecombineerd…. Kortom een heel uitdagende collectie die je huis een eigen touch geeft.

Eijffinger; Een <b>eerste indruk</b> van Masterpiece

Eijffinger; Een eerste indruk van Masterpiece

’<b>Chambord</b>’ by Eijffinger

Chambord’ by Eijffinger

Chambord

Chambord

Al jaren een klassieker. Mooi klassiek behang in zijdelook, ornamenten, moirees en kleine patroontjes, prachtig in een klassiek interieur. Maar ook in een moderne setting komt dit behang tot zijn recht. Juist door de mix en match van klassiek en modern krijg je een heel specifieke stijl. Een paar soorten zijn uitgevoerd in een nieuwe techniek waardoor het klassiek ineens een heel modern effect heeft.

Hits4Kids

Hits4Kids

Een klassieker in kindercollecties die zijn sporen verdient heeft. Unieke patronen, thema’s en dessins als brandweerauto’s, paarden, ballerina’s, landkaarten en boerderijdieren. Wat uw kind ook verzint, grote kans dat deze collectie iets passend heeft. Kenmerkend is de stijlvolle interpretatie van de thema’s waardoor het behang jarenlang leuk blijft.

Eijffinger: een impressie van <b>Un Bisou</b>

Eijffinger: een impressie van Un Bisou

Un Bisou II

Un Bisou II

Grote rozen, felle kleuren, kleine grappige details en kleine romantische bloemetjes maken deze collectie bijzonder. Un Bisou is een echte Eijffinger-collectie met bewezen succes. Deze tweede collectie is weer erg goed gelukt. Naast het mooie behang zijn er ook prachtige Wallpowers met Parijse sferen of een ‘trompe l’oeuil’ waardoor je heel grappig op het verkeerde been wordt gezet.

<b>Hits4kids</b> een bron van inspiratie

Hits4kids een bron van inspiratie