we zijn open vanaf 09:00

Little Greene verf

De authentieke Engelse verfcollectie van Little Greene is van de hoogste kwaliteit. Er worden alleen de beste natuurlijke, organische en synthetische pigmenten gebruikt. Hierdoor hebben de kleuren een prachtige diepte, een hoge dekkracht en een lange levensduur.

Little Greene; hoge dekkracht en een lange levensduur

De authentieke Engelse verfcollectie van Little Greene is van de hoogste kwaliteit. Er worden alleen de beste natuurlijke, organische en synthetische pigmenten gebruikt. Hierdoor hebben de kleuren een prachtige diepte, een hoge dekkracht en een lange levensduur. Uiteraard heeft deze verfcollectie een matte, authentieke uitstraling.

Extreem wasbaar én matte uitstraling van de muur
De Intelligent Matt muurverf behoort wat ons betreft tot de absolute top van verven. De 100% acrylaat formulering biedt een uitzonderlijke wasbaarheid en is tot 15 keer sterker dan gewone muurverven. Een ideale keuze voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens, gangen, speelkamers of badkamers.

Wij vertellen u graag meer over de talloze mogelijkheden en u ontvangt bij bezoek een gratis kleurenkaart!

Little Greene; 191 traditionele, eigentijdse <b>kleuren</b>.

Little Greene; 191 traditionele, eigentijdse kleuren.

Sociale en ecologisch verantwoorde productie

Sociale en ecologisch verantwoorde productie

Little Greene is een onafhankelijke Britse fabrikant van verf die zich inzet voor een sociale en ecologisch verantwoorde productie van hoogwaardige verven. Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1773 is Little Greene één van de oudste merken voor de productie van verf en kleurstoffen in Engeland.

Little Greene; <b>Blue collection</b> een impressie

Little Greene; Blue collection een impressie

Intelligent Matt Emulsion; <b>baanbrekend</b>

Intelligent Matt Emulsion; baanbrekend

Little Greene’s; <b>Intelligent</b> Matt Emulsion

Little Greene’s; Intelligent Matt Emulsion

Intelligent Matt Emulsion is baanbrekende verf van Little Greene - het is matte, milieuvriendelijke, kind-veilig en volledig afwasbaar verf. Dit maakt het geschikt voor alle gebieden van uw huis met inbegrip van keukens, kinderkamers en drukke gangen.

Little Greene verf
Absolute Matt Emulsion; voor de <b>klassieke</b> afwerking

Absolute Matt Emulsion; voor de klassieke afwerking

Little Greene’s; <b>Absolute</b> Matt Emulsion

Little Greene’s; Absolute Matt Emulsion

De meest populaire verf van Little Greene is de Absolute Matt Emulsion voor de klassieke afwerking voor binnenmuren en plafonds. Het is een op water gebaseerde, milieuvriendelijke verf en droogt tot een ongelooflijk vlakke afwerking die karakter uitstraalt.